Over

website3
Op een unieke plek in de stad, omringd door natuur vind je Wildebras & Wonderlust. De outdoor studio en play store van Wobbelyoga. Een mini~festival vol avontuur en verwondering voor de kleinsten.

Mijn verhaal

In 2017 ontwikkelde ik Wobbelyoga. Met een achtergrond als leerkracht, pedagoog en kinderyoga docent vertaalde ik kinderyoga naar het Wobbelboard.

 

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. Op een uitdagende manier wordt er gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat de kinderen hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Wobbelyoga maakte een vliegende start en ik ben heel blij dat ik deze mooie en leuk vorm van kinderyoga met docenten over heel de wereld deel.

 

Wobbelyoga geef ik al jaren met heel veel plezier op scholen, KDV’s en festivals maar in 2021 werd het mogelijk om Wobbelyoga een eigen vaste plek te geven. Niet zomaar in een yogastudio. Nee, een outdoor studio! De natuur, avontuur, verwondering en ontspanning staan in alle lessen van Wobbelyoga centraal. De outdoor studio kreeg de naam Wildebras & Wonderlust en omdat alle lessen buiten plaatsvinden kon het programma worden uitgebreid. Met je blote voeten in het gras, je handen in de modder, de mooiste bellen in de lucht en alle ruimte om heerlijk te kunnen lanterfanten.

 

Kom je een keer langs?

 

Rianne