Programma

Wobbelyoga

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. Op een uitdagende manier wordt er gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat kinderen hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Iedere les staat er een nieuw avontuur centraal. Ga je mee naar het bos, de jungle of de zee?

website20

Wobbelyoga & Yin

Op vrijdagochtend wanneer het nog stil is op het Fort liggen de matten en Wobbels klaar voor een bijzondere ochtend samen.

Na een gezamenlijke opening van de ochtend gaan de kinderen met Rianne mee voor een super leuke Wobbelyoga les. Laura verzorgt een fijne ontspannen Yin les voor de ouders. Aan het einde van de les sluipen de kinderen weer zachtjes naar de ouders toe. sssttt dan kruipen we nog even bij elkaar.

Na de les staat er thee, limonade en iets lekkers klaar voor iedereen!

Op de hoogte blijven?  Volg ons op Instagram!

De natuur, avontuur, verwondering en ontspanning staan in alle lessen van Wobbelyoga centraal. Bij Wildebras & Wonderlust vinden de lessen buiten plaats. Hierdoor kunnen we het programma uitbreiden en staan we met blote voeten in het gras, zitten onze handen in de modder, blazen we de mooiste bellen in de lucht en hebben we alle ruimte om heerlijk te kunnen lanterfanten. Een bewuste toevoeging aan Wobbelyoga!

Je koopt voor de dag een festivalbandje voor jouw kind. Hiermee kan je kind de hele dag onze studio in en uit lopen. Van de Modderkeuken naar de minibieb en van spelen op de Wobbel naar het Bubbellab. Lanterfant je mee?

website7

De Modderkeuken

In de Modderkeuken gaan kinderen zelf ontdekkend bezig met natuurlijk materiaal. Spelen met modder stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht. Het voelen van natuurlijk materiaal, het ruiken en zien draagt bij aan de ontwikkeling van verschillende zintuigen. Met beide handen lekker in het modderige zand spelen brengt kinderen daarnaast veel ontspanning.

Het Bubbellab

Verschillende vormen en kleuren zweven langzaam richting de zon. Het volgen van de bellen die we maken brengt naast plezier en verwondering ook ontspanning. Ook je ademhaling kun je bewust inzetten om spanning los te laten. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek tijdens het blazen van de bellen en ze gebruiken daarbij natuurlijk hun adem. Bellenblazen is dan ook een mooie oefening om onze ademhaling beter te leren kennen.

Mini bieb

Wildebras & Wonderlust heeft een echte mini bieb met zwerfboeken. We zijn dan ook een officieel Kinderzwerfboekenstation!
Je kunt in de mooie kast een boek uitzoeken en een fijne plek uitkiezen om te gaan lezen. Plof neer op één van de mooie matten, zoek een plekje in de tipi tent of wieg rustig heen en weer op een Wobbel.

Neem je het boek graag mee naar huis? Dat kan ook! Onze boeken mogen namelijk gaan zwerven. Ieder boek heeft een eigen code. Op kinderzwerfboek.nl kun je de code invoeren en zien waar jouw boek allemaal al is geweest.

Heb je thuis een boek dat je niet meer leest en wil je hem ook op reis laten gaan? In onze mini bieb is er vast en zeker nog een mooie plek voor jouw boek vol verhalen.

Lanterfanten

In de drukte van alle dagen is het zo fijn om ruimte te maken voor lanterfanten! Niets moet en er zijn geen verwachtingen. Geen goed of fout, geen plan of doel. Die ruimte brengt ontspanning, rust, plezier en creativiteit.


In het programma van Wildebras & Wonderlust staat ontdekken en verwonderen centraal. Midden in de stad en in de natuur is er een fijne plek gecreëerd waar ieder kind wordt uitgenodigd om te groeien, te ontspannen en plezier te beleven.

 

Je bent heel erg welkom!