Programma

Wobbelyoga

Wobbelyoga is de basis van Wildebras & Wonderlust. Met Wobbelyoga is alles begonnen. Vanuit hier hebben we ons programma verder uitgebouwd.

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. Op een uitdagende manier wordt er gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat kinderen hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Iedere les staat er een nieuw avontuur centraal. Ga je mee naar het bos, de jungle of de zee?

website24

Wild & Wonder Dag

Tweede Pinksterdag is de eerste Wild & Wonder Dag van dit seizoen.

 

Een dag speciaal voor kleine Wildebrassen en Verwonderaars. Een heerlijk programma in ons eigen openlucht Atelier. 

 

Kom je ook?

Op de hoogte blijven?  Volg ons op Instagram!

KNIP meisjes en Ann Rose in het Openlucht Atelier

Dit seizoen werken we met bijzondere gastdocenten.

 

José en Margo de twee creatieve docenten van de KNIPmeisjes. Zij gaan deze maanden met de kinderen de natuur van het Fort in en verzamelen de mooiste schatten om geweldige natuurcreaties met de kinderen van te maken.

 

Annemarie en Roos zijn de gezichten achter Atelier Ann Rose. Zij geven dit jaar  keramiekworkshops voor kinderen én ouders. Samen maken jullie vanuit een stuk klei de mooiste creaties waarbij de fantasie helemaal de vrije loop gelaten kan worden.

Annemarie en Roos nemen de werkstukken na afloop mee naar hun atelier waar het afgewerkt en afgebakken zal worden voor het weer bij jullie terecht komt.

De natuur, avontuur, verwondering en ontspanning staan in alle workshops bij Wildebras & Wonderlust centraal. We staan we met blote voeten in het gras onder de hogen bomen, zitten met onze handen in de modder en horen de vogels zingen. 

Lanterfanten

Fijn he Lanterfanten… Maar steeds minder kinderen zijn Lanterfanters. Onze dagen zitten soms prop vol.

 

Lanterfanten geeft rust en nodigt uit tot ontdekken, dagdromen, creativiteit, verwonderen en groeien.

 

Bij Wildebras & Wonderlust is daarom alle ruimte om te komen lanterfanten! Niets moet en er zijn geen verwachtingen. Geen goed of fout, geen plan of doel. 

 

Kom je meedoen met ons programma en is de workshop voorbij? Blijf dan gerust nog even lekker lanterfanten.

 

Je bent heel erg welkom!

website7

De Natuurkeuken

Bij Wildebras & Wonderlust is de natuurkeuken dit seizoen elke woensdag en zaterdag open. De kinderen zijn van harte welkom om met met natuurlijk materiaal de heerlijkste moddersoep te koken en blubbertaarten te bakken. Spelen met modder stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht. Het voelen van natuurlijk materiaal, het ruiken en zien draagt bij aan de ontwikkeling van verschillende zintuigen. Met beide handen lekker in het modderige zand spelen brengt kinderen daarnaast veel ontspanning.

Mini bieb

Wildebras & Wonderlust heeft een echte mini bieb met zwerfboeken. We zijn dan ook een officieel Kinderzwerfboekenstation!
Je kunt in de mooie kast een boek uitzoeken en een fijne plek uitkiezen om te gaan lezen. Plof neer op één van de mooie matten, zoek een plekje in de tipi tent of wieg rustig heen en weer op een Wobbel.

 

Neem je het boek graag mee naar huis? Dat kan ook! Onze boeken mogen namelijk gaan zwerven. Ieder boek heeft een eigen code. Op kinderzwerfboek.nl kun je de code invoeren en zien waar jouw boek allemaal al is geweest.

 

Heb je thuis een boek dat je niet meer leest en wil je hem ook op reis laten gaan? In onze mini bieb is er vast en zeker nog een mooie plek voor jouw boek vol verhalen.